18 April – Sterren Diner bij Ratatouille Food & Wine

Ook dit jaar hebben we een mooi 5-gangen whisky diner bij Ratatouille Food & Wine. Al sinds jaren een begrip in Haarlem en omstreken en in bezit van 1 Michelinster.

Richard Blesgraaf van Slijterij &Wijnhuis Zeewijck heeft de gerechten van Ratatouille-eigenaar en chef Jozua Jarin gepaird met diverse whisky’s.
Het resultaat mag er zijn:

Het Menu

Beekridder
Gin – Komkommer – Obulato
Jura Seven Wood
*****
Zeebaars
Palin – Brioch – Beurre Blanc
Old Pultney met een twist….
*****
Varkenswang
Ravioli – Morille – Daslook
Torabhaig Cnoc Na Moine #3
*****
Barbarie-eend
Groene asperge – Confit – Jus de Canard
Berry Bros & Rudd Irish Whiskey
*****
Sinaasappel
Karamel – Mandarijn – Verveine
Scallywag The Chocolate Port Cask
*****
Koffie/Thee
Met een verrassing, aangeboden door KCWS

Meld je aan!

De ledenprijs voor dit unieke diner bedraagt € 130,= inclusief alle whisky’s. Meedoen zonder de whisky’s is ook mogelijk. Je betaalt dan € 115,=. Je kunt dan ter plekke je eigen drankjes bestellen en afrekenen. Niet-leden betalen € 7,50 extra.

Verzeker jezelf van een plaats aan tafel en meld je aan d.m.v. onderstaand annmeldformulier of stuur een mail naar info@kcws.nl, en maak de dinerprijs over naar NL11RABO0113865732 t.n.v. KCWS, te Oude Tonge. Uiterlijk 12 april 2024.

NB: Geef ook eventuele voedselallergieën aan. Alle drankjes/hapjes die niet tot het menu behoren worden aan het einde van de avond door de deelnemers zelf afgerekend met het restaurant.

Naam en Achternaam
Email
Phone
Voor hoeveel mensen totaal is deze aanmelding?
Opmerkingen en/of voedselallergien
Het aanmeldformulier is succesvol verstuurd.
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.
Scroll to Top